sommar planer

Det har inte blivit så många inlägg nu idag, men vet ni vad? Det gör inget, det är faktiskt sommar.
Idag har jag haft ont i huvudet hela dagen, och det har fortvarande inte gått över.. inte bra.
Men en bra nyhet är att vi nu har planerat vår sommar (ca2 veckor) vi har med mammi. Och på söndag smäller det. Då tar vi färjan över till:

*trumvirvel*

POLEN!
Haha aaa det är så långt vi åker, men mysigt blir det nog. Och då kommer vi nog (vad mammi sa) träffa mormor och en hel del utav familjen. Men för det mesta kommer vi att åka runt, kolla lite, vara på stranden. Det man gör på en semester helt enkelt.
Hoppas det blir kul :p

Ja, och varför sover inte jag då om jag inte mår sådär jätte bra?
Jo, för att den 1 juli vilket kommer att bli efter klockan 00.00 så öppnar gymnasieantagningen sin hemsida och visar vilket gymnasium man har kommit in på. Åhh vad spänd jag är! Jag vill verkligen komma in på mitt förstahandsval av gymnasium. Och med mina (liite ändrade) poäng kanske jag kommer in. Förut hade jag 245p men dom hade gjort något fefl med ett betyg så jag egentligen skulle ha 250p. Jag vet vadd gör 5p? Jo det kan nog göra mycket och jag hoppas att det har.

Okej nu ska jag inte tråka ut er något mer utan säger god natt till er som ska sova och till er andra..? Jo, önska mig lycka till! Och ha det bra

Kram :*


Ett körsbärsträd, ett körsbärsträd..

Då så, jag har hittat min mobil, och gissa var den låg?

Invirad i min ppyjamas i min väska som var packad för att åka till mammi. Haha jag skulle aldrig ha kommit på det om inte för att jag var tvungen att ta ut den xD

Jag har då hunnit sola lite idag :o, men det är ändå kul fast konstigt. Jag har inte känt som om jag har suttit i solen länge, hehe.

Jag har också hittat ett körsbärs träd (tror jag) som fortvarande hade några frukter som jag åt. GOTT!
Slänger in en bild nu och säger hej då, så länge.




Origial bild och en redigerad, vilken är bättre? Vilken ger en sommrigare (kan man säga så?) känsla?

Kram :*

Jordgubbar till frukost

Hej!
Jag vaknade idag med en hemsk huvudvärk så jag gick och lade mig igen, men det hjälpte inte och värken sitter än nu...
Jag har precis ätit frukost/brunch och snart måste jag dra mig till duschen.

Och så här såg min frukost ut idag:



Nää, jag skojar bara men det är min "efterrätt". Gott, gott, gott!

Efter min dusch blir det packning, jag ska nämligen till mammi idag.

(Min mobil har försvunnit någonstans i mitt rum, hehe.. så om någon försöker nå mig på den idag, säger jag till när ja har hittat den.)

KRAM :*

Tjänat

He hej!

Ja har precis dammsugit hela bilen och med det blir det 100 kr jag har tjänat (daddy räknar in biltvätten som hälften ch dammsugningen som hälften) :D Yey! Vad glad jag blir nu, fastän det är små pengar så är det alltid pengar, right?
Nu har jag: att tvätta husbilen kvar. Men det får bli någon annan gång för att jag ska dra iväg till mammi imorgon (tror jag) och då får vi se vad hon har hittat på för något.

Med detta säger jag nog hejdå, men innan dess tänker jag slänga in en låt. Det är en låt ifrån Christina Grimmie's skiva som heter Find me.


Låten jag slänger in heter: Ugly för att komma till den är det bara att klicka på bilden eller här.

Jag har skrivit om henne förut, men om ni inte minns, klicka bara här. Eller så läser ni bara vidare ;)

Christina Grimmie är född den 12 mars 1994, hon är/var en youtube kändis som ni kna hitta under namnet zeldaxlove64. På sin youtube-sida la och lägger hon upp många videor där hon sjunger covers av olika låtar, bl.a Firework av Katy Perry, hon har växt med tiden och blivit mer och mer populär. Och nu har hon gätt ut sitt första album som innehåller 8 original-låtar skirvna av henne själv. 

Kram till er från Kaktus :*

Picnik

Tänkte att jag kanske skulle dela med mig att en hemsida jag använder för att fixa mina bilder.

Nämligen:

                               (www.picnik.com)

Det är en suverän sida som ger en möjligheterna att fixa sina bilder på nästan samma sätt som i PhotoShop fast det är gratis.

 
Startsidan ser ut såhär, och då är det bara att trycka på "Upload a photo" och man kommer till själva menyn, eller vad man ska kalla det.


Så här ser menyn ut när ni har klickat upp en bild. Då är det bara att välja vad ni vill göra i "Edit" (pröva er gärna fram) och sedan kan ni gå till "Create" och pröva vidare där.
Det finns verkligen mycket man kan göra med sina bilder och till sist kan man lägga till en valfri text (om man nu vill, man måste såklart inte).

Lycka till,

Kram, Kaktus :*


Random

Hittills har jag inte gjort så jätte mycket, hehe. Men jag tänker nog snart ta dammsugaren och gå till bilen, eller kommer jag verkligen att göra det? Hmmm... jag tror faktiskt inte det..

Men jag har gjort nån mer sak idag, jag har faktiskt "snackat" med La idag. Lite kort sådär, men trevligt var det allt väl.


Random inlägg, random bild.

Kram :*

Muffins & Milk

Hejsan hoppsan!

Jag sitter här nu med ett glas kall mjölk och mina nybakade muffins :D

Jag vet, jag skulle tvätta bilen, men daddy var iväg med den så under tiden tänkte jag baka något. Och när han kom tillbaka visade det sig att den var tvättad :o så jag haar fått en annan sak ja kan göra istället; dammsuga inne i bilen eller tvätta vår husbil.. Idag väljer jag nog att dammsuga.




Såkallade "varma chokladmuffins md inbyggd chokladsås"

Så här ser mina skönheter ut, kanske inte dom finase, med dom är super-goda.
Vad tycks?^^


Kram :*

Love You Like A Love Song

Hejsan!
Tänkte att jag borde kika in här lite och dela med mig utav något: en dagens video.
Och just nu blir det en video av Selena Gomez & The Scene. Det är en video till hennes senaste låt Love You Lika A Love Song från hennes senaste album When the Sun Goes down. Härlig låt och härlig video.


News: Om någon är intresserad av att köpa hennes skiva så har Selena släppt dom för försäljning i USA idag.

Enjoy! :)

Kram och God Natt på er ^^

Tjockar mig

Just nu sitter jag här och tjockar mig med kakor och snickers, haha. Jag känner mig som värsta tjockisen.
Men idag har jag tvättat en utav daddys bilar och den är skinande ren. Ahh stolt jag är just nu fast jag känner mig en ändå som en lat tjockis.
Men så bilr det på somamren.

Får nog bli sola imorgon och tvätta den andra bilen (om den nu är hemma)


Jag denna stund.

Känner mig helkär i min webb-cam just nu. Det är faktikt det ända jag har gjort på sistonde; lekt med den.

Kram, Kaktus :*

Morgon panik

Godmorgon! Eller kanske snarare Godeftermiddag! (tro inte att jag har sovit tills nu)

Imorse vaknade jag runt klockan 6, helt panik slagen. Och jag har ingen aning varför. Jag lugnae ner mig själv och somnade om, men jag sov inte "fridfullt". Jag har vaknat runt 4 gånger till denna morgon och varje gång lätt panik slagen. Det slutade med att jag tillslut gick upp runt 11.30 kanske lite senare.

Men nu har jag gjort mig en aning fresh och snart ska jag sätta igång och göra oss lite pankakor :) Ska bli gott.

Idag ska jag banne mig, vara ute mycket, eftersom vädret är så fint. Men det betyder inte en massa nöjen utan jobb. Jag ska nämligen tvätta våra bilar (det var på tiden kan man säga).

Jag skriver mer senare,


Ha det bra, Kram :*

edit: det var något fel med min blogg och inlägget kom inte upp förrens nu.. :s men bättre sent än aldrig

Is-maskin och mer

Jag har precis ätit en god middag med min familj men innan vi började äta så lyckades jag (ännu en gång av många på sistonde) stöta till daddys vin-glas och spilla allting på terassen..
Han blev såklart ganska små sur, men som tur var gick det över snabbt fast jag fick ändå städa upp allting i ett ögonblick, eftersom det annars skulle ha blivit röda fläckar på golvet.

Jag hade ju sagt att jag skulle göra winderbröd idag och såklart skulle det ha kommit upp bilder, men som sagt hade jag ingen lust att göra något förutm det jag var tvungen att göra.

Vi skulle skypa över till min lillebror (han som bor i ett annat land) men så visar det sig att han tyvär inte kan prata just nu, får bli imorgon eller så, lite synd sådär för att vi har inte pratat eller så sedan i Maj (då vi var hos honom).

Kvällen närmar sig sitt slut och jag kommer nog sluta på soffan med is mitt glas (daddy har nämligen köpt en IS-MASKIN!!) och nåt gott i min munn, hehe.

Här kommer en lite bild på mig jag tog igår och som jag har fixat till lite idag. Tema: MOVIE-look.


Vad tycks? ^^

Ha det bra, Kram :*

en måndag morgon... nää eftermiddag

Imorse (eller mitt på dagen) vakande jag av att min daddy ropade på mig ganska många gånger, för att han och min lille bror skulle nämligen äta brunch. Så jag for upp ur min säng, tog dom kläder som låg närmast och rusade ner. Det slutade såklart med att jag slog mig på vägen...

Men nu har jag ätit, gjort mig en aning klar och snart måste jag städa *suck*, efter det blir det väl.. Chill (?), nää tänkte att jag skulle baka winderbröd, eller åtminstonde försöka. Och sedan sa jag väl ut och tvätta bilen, något jag skulle ha gjort förr, men det regnade och lusten försvann..


En bild från Tierp.

Känner att jag inte skrev så mycket igår, men det kan bero på att vi grillade igår och det kom en massa familje vänner och andra och det skulle bara kännas fel att sitta vid datorn. Men et var ganska kul, fick spela på en av daddys jobbar personers mbil. Var ganska kul, tills han raderade allt jag hade gjort och då gav jag upp, hehe.

Ska nog inte tråka ut er något mer nu för här ska det städas.

Kram :*


chill på schemat

Idag har jag.... inte gjort någonting ännu, hehe. Men snart ska jag ta mig samman och dra iväg och handla med daddy. Det behövs för att kylsåpet skirker utav tomhet. Och jag vill baka något, men har inga ingridienser förutom lite choklad.

Min lillebror kom hem från sitt kollo igår och gissa hur brun (röd=bränd) han var?!? Känner mig som värsta blekfisen nu och om jag stannar i Sverige hela lovet och vädret kommer att se ut så här kommer jag att förbli det.
Men jag har saknat han, det måste jag erkänna. (fast han sa idag att han inte hade saknat mig, hoppas verkligen att han skojade) 

Så med det tänkte jag dela med mig av en bild jag tog nyss, nämligen en bild på mig.
Inte världens snyggaste eller mest exakta men det kommer, tro mig.


Ha det bra,

Kram från Kaktus :*

Blommor och sniglar

Kommer med lite fler biler nu, för det mesta närbilder, men det är sådant jag brinner för just nu.
Enjoy!




Original


Redigering


Original


Redigering


Original


Redigering

Vilken/Vilka tycker ni mest om?

Kram :*


Inte så jätte smart

Gjorde något inte smart för en stund sen (okej kanske en timme, men ändå), jag drack en burn och jag vill inte sova fastän ögon locken vill ned..

Ska nog ta en snabb-snabb dush och (försöka) sova.

God natt :*

P.s Blev ett kort, kort inlägg men, jag slänger in en lite bilder i nästa.


Tierp

Jag vet att min uppdatering var usel igår och i förrigår men internet var verkligen hur segt som helst fastän vi var nära anslutningen..

Under dom dagarna som vi var i Tierp så har vi (jag kan inte ljuga) inte gjort så mycket, ingenting kan man säga. Fast vi gick ut med hunden, tog en massa bilder i dimman och på midsommar var vi på en Kina restaurang och åt oss tjocka.

Slänger nu in lite bilder från när vi gick runt i dimman, vilket sedan resulterade med: genomblöta kläder och skor.





Det här ät bara några ifrån första dagen, mer kommer väl kanske senare.

Och dom här är från andra dagen (igår).



och till sist så kommer en bild på mig ch hunden, när vi sprang runt som galningar xD

Vad har ni gjort på midsommar då?

Kram :*

Dålig Update..

Har haft lite dålig uppdatering men det är för att internet är hur segt som helts här borta, men vi har det kul.
Men nu ska jag och Le ut med hunden.

Blev kort men, aja..

Slänger in en bild från promenaden igår.


Kram :*

Teddy-pasta

Just nu är det full rulle här borta. Jag har precis packat min väska för Gävle-resan men jag springer ändå runt som "en galen kyckling".

Jag har också (ganska) nyss ätit frukost och kokat min pasta för lunch. Typ första gången jag ens äter det.. hehe. Men vad som är lite kul sådär är att jag nu ska äta min Teddy-pasta som jag köte i underbara Rom.





Hur gullig är inte den?? ^^


Så snart, snart bär det av mot tåget och mot Gävle och där väntar daddy på oss, hihi. Tar såklart med mig datorn och en bättre kamera har daddy där (som jag såklart tänker låna) och då blir det nog måååånga bilder.

Kram från Kaktus som är i en hel röra xP


LEGO.

Tänk dig LEGO, det är känt över hela världen och praktiskt taget känner alla till det. Man kan gör allt av LEGO, tänka bara LEGO-land.
Ja och det vad då allt jag hade att säga om LEGO förutom att det har funnits hemma hos oss sen länge tillbaka, hehe. 

Och för ett (bra) tag sedan så fotade jag min yngsta lillebors figurer och här kommer några utav dom:


Det här är typ originalet (har bara fixat så att färgen är lite bättre).


Mitt försök i att göra ett, hmm... gammalt (?) foto.





Allt i är i en "smörja" för utom.............han."


"AHH Crazy circus-man!"


"He is ligthing the rom up.."



Det var det för nu, och imårn då drar man till Gävle men Le och träffar Daddy :D

God natt :*

Äta och Ut

Kunde inte sova i natt. Låg vaken i ett bra antal timmar, jag har ingen aning varför eller så. Det bara va så..
Och det ger ett resultat av sig, jag är lite hänging och seg och så, men dagen bara rullar på.

Jag har nyss kommit hem från att träffa mina två H'n :p Och vi hade det trevligt. Så nu ska jag äta middag med familjen och senare runt 20 ska jag träffa Le och några fler.


Slänger in en bild från ett ZOO jag var på förra året.

Kram :*

Lite kul sådär

Kollade runt lite och hittade denna video, haha! Har nu haft mig ett litet gott skratt. :p



Jag ska gå ut och träffa min kompisar H och H xD Ska bli kul, så jag återkommer senare.

Kram från Kaktus

Nära.


Vårat "snacks-bord" på balen.


La våran prinsessa "tapapde" sin sko under balen, hihi.

Det var det jag hade att komma med nu.


Kram :*

Gamla elden

Tänkte att jag skulle slänga in nån bild nu, huh? Vad sägs?

Aaa jag gör det. :)

Jag är helt såld på eld, så det blev dom här:




Detta är två bilder från Valborg i år. Båda är liiite fixade men såklart den ena lite mer än den andra.

Så, vad tycks? ;)

Och med detta säger jag god natt :*


Smiling Like an Idiot

Nu idag på kvällen har jag träffat några kompisar (och La och Le var också med), vi drack lite burn och hade det allmänt trevligt. Jag kommer att sakna dom här människorna ortoligt mycket när vi kommer att gå skillda vägar till hösten..

Och så hände en lite små gullig sak nyss.
Jag fick ett sms från en kompis (vi  hade försökt att nå underkvällen) nyss och det sista i sms-et fick mig att typ le som en idiot, hehe (kan bero på att burnen släpper och allt snällt värkar lite små gölligt). Och det löd:

"Men aja godnatt! Sov sött."

Det kanske är så speciellt men under denna stund (som är blandad av: burn-släpper + trött) så kan jag gå och lägga mig gansk glad, haha. :)

Kram kram :)


Tjänat

Då så, det har slutat regna och jag klippte klart grgäsmattan. Med det så tjänade jag 100 kr :) hihi, glad tjej.

Har precis kommit till mammi med min "nya" dator (hennes kille var så snäll att även fast han är sjuk så åkte ham och köpte en ny åt mig igår, för pengarna vi fick tillbaka för den gamla, för att dom "inte kunde hitta felet", hehe) och den är full-laddad med alla mina bilder och saker. Skoj, skoj.

Aja nu ska jag ta en dush, äta något och sedan drar jag ut oh träffar La ch Le och några fler aksnke :)

Hej så länge, kram Kaktus :*


Jobb.

Är hos Daddy nu och här ska det jobbas.
Fick ett förslag; klippa gräsmattan och tvätta 2 bilar för 200 kr. Kankse inte dom bästa pengarna men, pengar är pengar. Så nu ska jag ta några gamla kläder som kan bli lite smutsiga osv. och dra ut, efersom det kan ha torkat lite så att jag kan klippa gärset eller så klipper jag gräset.

Btw, Har tänkt att jag borde byta bloggdesign, men saken är den att jag är helt okunning om det gäller sådanna saker... :/ Jag skulle liksom vilja ha något som skulle kunna vara lite mer jag än det jag har nu.

Har någon, någon ide eller tips på hur man borde göra/ska göra?



Lovely.

Var ute med Le och La igår och då tog vi (eller ja, jag höll i kameran xP) lite bilder. Så nu såhär tänker jag bjud på en tjusig bild :)


Bilden är tagen med Le's kamera men det är jag som tog den :p


Kram :*

Igår + Idag

Igår blev både Wii och film. Härligt härligt. Och som pricket över I'et hade vi SUPER GODA jordgubbar att knapra på :)

_______________________________________________________________________________________________

Och idag då? Då har jag shoppat lite :D Bildr kanske kommer upp senarre, och snart ska jag dra iväg och träffa Le och La :D Ska bli kul

Kram

Wii och golf

Det blir ingen kompis-träff idag, utan idag kör vi på stanna hemma, kolla på golf (kanske), film (kanske) och en massa Wii.

Så nu ska jag dra iväg för här ska det spelas, och vem ska jag möta...? Min Mammi!! :D Hihi, ska bli kul. Vi ska spela något vi båda aldrig ha spelat nämligen: Mario Kart :D


Måste kila, hej :*

//Kaktus
  

Här kommer det

Har bollat med det här fram och tillbaka nu och jag har bestämt mig.
Jag tänker slänga in en bild på mig här såsmåningom, så länge kommer den här bliden:




Den är tagen efter fotbollsmatchen vi hade mot våra lärare. Vi hade vatten krig då och jag.. ehm jag blir blöt.. xP haha

Jag är inte så bra på att redigera bilder och hålla på, men jag håller på och lär mig ;)

Enyoj och kram Kaktus:*


Mys hemma

Inget illa menat till någon i förra inlägget. Ta inte illa upp lilla du.



Sitter just nu hemma i regnet och myser runt lite, så skönt, hihi. Ska nog gå och träffa lite folk senare, eller det kanske inte blir av(?)..

Aja känner att jag är i högsta fall behövadne av en dush eller tvätta håret (fastän jag tvättade det igår). Det komemr kännas så skönt att bara låta vattnet rinna. Antigen kör vi på iskallt eller kokhett, hehe.


Kram på er :*

Allt möjligt

Vad ska jag säga?

Att jag inte gillar honom?
För det gör jag (jag vet inte hur mycket eller hur starkt) och/men jag tänker inte ljuga om det.
Att jag inte tycker om när han kramar mig eller håller på med mig?
För det gör jag, jag tänker inte dölja det. Det känns naturligt på något sätt.. Inte som när jag kramar någon annan av (kill-)kompisarna.

Jag kanske känner fel men det känns som om, när han kramar mig eller tvärt om att du ger mig "onda ögat", att du verkligen hatar det.. Jag hoppas jag känner fel, men det blir så awkward...

Jag vill inte att vi ska bli osams och jag vet att du vet det..

_______________________________________________________________________________________________

Det blev ett kanske lite känsligt inlägg, men jag kände att jag behövde få det ut ur mig.

Har precis sovit i över 12 (härliga) timmar! :D
Och... dom har ringt och sagt något om min dator (om ni inte minns vad som hända kliclka bara här). det är hopplöst, vi komemr att få pengarna tillbaka och dom kunde inte lagad den :(. Då är detta som först kommer in i mitt huvud; Varför kan dom bara inte ge oss en ny dator??
Och nu har min mammi hittat på att jag ska få hennes gamla dator som är ca 8 år(kanske) eller hennes killes dator som är ca 3 år gammal... Kuuuul, för i hennes värld finns det inget som, köp en likadan för att vi har ju pengarna. Nej hon vill att vi ska uttnyttja det vi har.. Fastän min lille bror också behöver en dator (sen/snart). Men då komemr han nog få en ny, som fungera bra och så...

Det är så krångligt nu...

_______________________________________________________________________________________________

Igår..?
Jo då var vi hemma hos en kompis och kollade på film, det var ganska så mysigt :)
Och det var min första kväll på fyra kvällar utan Burn .. sad eller? :p haha, nee kanske inte.
Vi tar igen det idag eller imårn.

OCH det regnar, nu vill jag bara stå och dra in det "fresha" lukten regnet lämna efter sig, hihi.

Dags att gå, det blev ett väldigt långt inlägg och jag tvivlar på det att någon kommer att läsa klart det men jag hoppas. Och till er som gör det, (läser min blogg och detta) hoppas jag inte tråkar ut er för mycket.



Kram :*

Härligt

Det är härligt att bara vara med er, att bara chilla och skratta. Det ä härligt hur vi har det. Jag kommer sakna det...

Btw, har hittat min nya kärlek, nämligen:.:

                   BURN!!


Jag och La har börjat dricka det, gottttttt :D

Ska nog hoppa in i soffan och kolla på någon härlig film, kanske What happens in Vegas? , igen? Hehe

Kram :*

Change of plans.

Hej där!
Det blev en liten change of plans angående Oslo. Jag har inte åkt men kommer troligvis att göra det senare under sommarlovet.

Hade det trevligt med kompisarna igår :) och kommer nog se dom idag med. Skriver väl kanske mer senare..



Förresten, det är FRIDAY idag xP

brunch

har vaknat ca kolckan 12, så sönt det var med 10 timmars sömn :D
åt ingen frukost så jag gjorde mig pannkakor till brunch och åt dom med jordgubbar jag köpte igår, men jag har någon känsla av att dom inte var goda. asså att dom var typ gamla, mår lite sådär nu :s
Men det var såå gott då det varade..

Hej så länge..




.:.:.

hmm.. vad ska man skriva då, då? ingen aning.. Imorgon åker man till Olso då och r där i ca en vecka.. Jag vet inte om det var fel att bestämma sig för att åka, alla åler ju bort nästa vecka typ.. ;(

Kort och sagt:

JAG SAKNAR ER!!


Kram :'

You'll be with me wherever I go..

Har precis mitt "broke down", jag sitter vid datorn och grinar. Nu kolckan 2 på natten..
Min käraste vän hade gjort en video med en massa bilder på oss 6 och nu när jag ser det för andra gången börjar tårarna att rinna, jag vill inte stoppa dom, dom får komma nu. Det var på tiden.

Låten hon hade satt bilderna till var: Wherever I go amazing text på låten och hon gjorde ett vackert jobb. (kan man säga så? sh jag gör det iallafall)
Jag ÄLSKAR henne, du är min lilla syster min skatt. Gumman jag vill inte förlora dig!



Vacket, jag kanske visar videon med oss i den :).. kanske kanske

Det är nu jag inser att det är slut, grundskolan är slut. Vi kommer nog inte att ses nå mer, eller så ofta.. :'(

Åhhh stor gråtaren går och sover nu, GOD NATT alla natt vakna och morgon pigga..
Ska gråta lite mer och sova, natti :*

Party and Party and... YEAH!!

Haha har nyss kommit hem från en super mysig kväll med alla mina käraste kompisar. Började med en mysig tjej middag på en Pizzeria och sedan drog vi vidare till en kompis föreldrars jobb, haha. Och hur mysigt hade vi inte där? Jo JÄTTE mysigt :D

Vi spelade en massa Twister åt chips och drack en massa ENEGI DRYCK, gahhh det var gottttttt. :) :) :)
Har fortvarade lite energi kvar, drack nämligen ca 3 st om inte lite mer, hehe.
Ja men vi var ju inte bara tjejer dr, det kom 2 killar med oss och sedan dök det upp en massa killar från våran klass/årskurs.
Vi spelade mer Twister och drack mer energi dryck och åt mer chips och lyssnade på musik och dansade lite och freakade loss, kan man kanske säga. För att vid ett tillfälle låg jag på golvet med min kompis typ nästan på mig.

Men nu ska jag göra något av min energi och sedan hoppa i sängen när jag blir trött.

En sak till, det har nästan gått upp för mig att vi har slutat, imårn kommer jag att grina ihjäl mig, kommer nog göra det snart oxå. .. Det är ganska sääd men jag grät inte idag heller, men jag har känt tårarna många gånger och fick en tår rinna ner under dagen..

PUUSS OCH KRAM :*

Slutat 9:an då..

Då har jag slutat 9:an, borde vara ledsen men det känns inte så jätte sorligt fastän jag nästan grät så fort jag kom hem eftersom jag då insåg att vi troligvis inte kommer att se varandra något mer ;(

Jag kunde bara inte gråta idag, fast jag kände gråten många gånger.. Jag började nästan grina stort när jag läste en göllig lite sak några i min klass hade skrivit om mig.
Underbar dag helt enkelt sammtidigt som den är otroligt sorlig, men snart ska jag och några från våran skola ut och käka sedan ska vi gå och göra något. Ska bli ett trevligt avslut på denna dag.


Kram :*

Sköt om er :*

Edit: Jag har suttit och tänkt det här många gånger idag såsom igår: "Va fan gråter jag inte för? Jag känner ju tårarna dom ska komma nu.."

Kommit hem

Har precis kommit hem från en festival (som ägde rum direkt efter middagen), eller ja vi har där i ca 40 min sedan drog vi hemmåt. För att:
1: det regnade
2: Det var ganska tråkigt (xP)

Men middagen då? Den var helt underbar och lyckad. Många tårar kom, men inga ifrån mina ögon. Tro nu inte att jag är en sådan hård eller känslolös människa för det är jag inte. Jag kan baa inte gråta när jag har mycket människor omkring mig. I alla fall om det är sådanan jag bryr mig om, jag vet inte varför men det bara är så... Konstigt :s
Förstå mig inte fel, jag hade lust att gråta många gånger och tårarna var vid ögon kansten, men sedan försvann dom, dom ville ej ned..

Ska bara skriva en liiiten ska till. Satt nyss brevid mammi och hör detta:
- Hur sätter man ramar på bilder? Nu tänker jag sätta ramar på alla bilder.
Och så sitter hon med mobilen och leker. Priceless.

God natt nu, stor och viktig dag imorgon.
Kram :*

Spex och middag idag

Kommit hem nu då, det blev en kort dag i skolan. Vi tog vårat spex foto, då alla är utklädda och sedan gick vi till parken och åt oss en brunch. Det var också myusigt fastän solen kom ich gick lite sådär.

Nu ska jag fixa mig i ordning och sedan klockan 17 ska jag till skolan igen för att då har vi 9: ornas middag, ska nog bli trevligt. Och till klädseln blir det nog en blommig klänning och så plattar jag håret igen.
Men det hr är nog inte så intressant..

Så med det säger jag hej :*


Trött tjej här.

Idag har jag haft fullt upp!
Först i skolan så spelade vi den årliga fotbollsmatchen: 9: orna vs lärarna. Fastän jag inte tycker om fotboll så var detta väldigt kul :D Vi vann med 5-2 (tror jag det slutade, hehe). Efter fotbollen körde vi ett mini-vattenkrig, kallt men ack så trevligt att springa runt och spruta vatten på mina närmaste. Haha

Sedan skulle jag hem till mammi packa mina saker och vänta på att åka (tillbaka) till daddy. Men så ringde han precis när jag kom hem och sa att vi skulle vara på handledar-kurs, för bilkörning. Så jag packade så snabbt jag aldrig packat mig och vi stack iväg. Vi satt på kursen i ca 4 timmar, lite långt men ändå ganska intressant fastän jag höll på att somna och inte kommer ihåg nåt nu, typ. Haha, men daddy gör nog det. Så, så fort vi kan ska vi börja. :D Vad kul det ska bli.

En sad sak nu, jag slutar skolan om 2 dagar ;( eller 1½ dag för att imprgon tar vi bara spexfoto och sedan går vi hem och sedan går vi tillbaka för att äta den speciella 9: ornas middag. Vi ska bara mysa, kolla på bilder, filmer, gamla minnen och äta oss fulla (hahaha).

Ska äta något och gå och äta och sedan sova.
Blev ett långt inlägg och ni kommer säkert inta att läsa det, men men..

Kanske blir så att jag avsläjar mitt jag här, med bild och så ;) vi får se

Kram :*

Jag..

Jag äter isbitar som om det vore socker.
Jag pratar i sömnen om jag är väldigt trött.
Jag älskar att fotografera.
Jag är inte normal.
Jag kan inte ha för många blommor omkring mig annars blir jag snurrig.
Jag kan inte stå för länge i en position för att jag har lätt att svimma.
Jag pratar/skriver strunt när jag är väldigt trött.
Jag sitter på golvet om jag är trött.
Jag kan sova över 12 timmar på en dag.
Jag kan få energin som en 3-åring, kommer snabbt och försvinner lika så.
Jag blir otroligt jobbig när jag är trött.
Jag gillar (faktiskt) att färga mitt hår.
Jag gillar att göra mig fin; fixa håret osv.
Jag har velat bli en professionell dansare.
Jag älskar att dansa.
Jag känner mig tom och livlös utan musik och dans.
Jag gillar (faktiskt) att ha det fint omkring mig.
Jag gillar lukten av nytvättat.
Jag har velat röka..
Jag har dom konstigaste mardrömmarna någonsin.
Jag klarar inte av att gråta i skolan.
Jag håller frustration och sorg innne när jag har människor omlkring mig jag bryr mig om.
Jag kan bli otroligt glad över något såå litet.
Jag är rädd för att tappa kontakten med mina vänner.
Jag vill avslöja mitt jag här, men vågar inte för att jag är rädd för att... jag vet inte.
Jag har haft ont i ryggen på sistoned, men det kommer och går med jämna mellan rum.
Jag har (tydligen) alltid haft fel på min (höger) fot och därför gör den ont nu (?).
Jag älskar kyckling.
Jag är galen i hallon och citrus.

Det var allt om mig just nu, kanske kommer mera någon gång.

Kram och god natt! ^^

Hemma

Nu har jag landat hemma och det borde betyda något bra och trevligt men jag packar mina saker och åker till mammi. Ska nämligen vara där tills imorgon eller på onsdag och komma tillbaka till daddy på torsdag och åka tillbaka till mammi på fredag..


känner mig ganska förvirrad just nu...

Så idag har gått åt att kolla på film (på vägen hem), det blev Another Cindirella Story. Har sätt filmen och tycker verkligen om den.

För att komma till Trailen klicka på bilden ovan. ;)

Men foten gör fortvarande ont, vi får se hur det blir med fotboll imårn... <-- skriver mer om det senare
Ska nog göra som daddy säger, gå till en läkare och få det kollat.

Kram :*

Dagens låt(ar)

Har inte kört dagens låt på länge så nu kommer två, från igår faktisk :)

Den första är Give me everything by Pitbull ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer


Nice låt, bra beat. Har skaffat mig minnen med den :)

Nästa låt är Om sanningen ska fram av Eric Amarillo

En till låt vi dansade till igår och härligt var det :)

Enojy och kram :*

ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer


Framme, Fot och Film

Då så, då har vi kommit fram och jag har kollat klart på min film :D Tycker värkligen om den och idag var nog inte sista gången jag kollade på den.



Mitt hår är fortvarande platt sen igår (plattade det till balen) och min fot börjar göra ont igen. Fick värsta "stickningen" utav värk under resan.. Inte så bra, och nu har jag kommit fram till att det inte är fotknölen det är något fel på utan något lite längre ner, får nog gå och kolla upp det om det inte blir bättre. Men nu kör vi bara med en inlindning och det får räcka, heh..



Japp har ganska mycket att göra idag (:o) men så är det om man lämnar allt till sista sekunden, vilket jag ofta gör.

Ska inte tråka ut er mer, jag återkommer senare

Kram
:*


På väg!

Vi sitter just nu i bilen och är på väg mot Tierp där vi kommer att vara tills på söndag. Jag hoppas att det blir kul :)
Jag sitter faktiskt här med en godis påse och en film jag har tnkt mig att jag ska se nämligen: What happens in Vegas?
Många har sagt att den är bra så jag hoppas verkligen att den blir bra.

Åhh igår var en skön och trevlig kväll med alla dom i 9:an.. Sad kommer det att bli på onsdag. ;(
För att vara ärlig kommer jag faktiskt inte rikigt ihåg att jag gjorde det där inlägget igår, Haha. Jo lite ja men det är inget klart minne, trött som jag var när jag kom hem, haha.

Aja ska tjocka mig lite mer nu!



kram :*

BAL!

AHHH! Balen var underbar! :D
Alla var så glada och fulla av liv även fast man hade dansat ett tag. Jag tycker verkligen det blev en lyckad kväll och jag tror/hoppas att alla som var där också tycker så. Och ahh ALLA var så fina idag och ja just nu kan jag bara säga att jag är otroligt glad.

Som jag trode så slutade det med att jag bytte från mina klackar till ballerina och sedan sprang runt barfota, hihi.
Men det var trevligt iallafall.


Jag vill inte att allt ska ta slut nu, att vi ska skiljas åt.. Jag vill leva kvar ett tag, håll mig fast..
Om mindre än 3 skoldagar så slutar vi grundskolan och just nu är det, det jag vill minst utav allt...

P.s Kankse inte blir så mycket bloggande idag (lördag) och på söndag, för att jag ska nmligen åka iväg lite med daddy och kommer hem senare på söndagen. Men jag ska se vad som händer.

Kram
och
god natt
:*

Jag gillar att...

Jag gillar att jag fortvarde är i Rom med mina tankar.
Jag gillar att jag sankar Rom varje minut som går.
Jag gillar att jag gemför Sverige med Rom och Italien varje dag.
Jag gillar att jag sankar eran sällskap på kvällarna.
Jag gillar att jag saknar (nästan) varje person från resan.
Jag gillar att Rom är det ända jag pratar om.
Jag gillar att jag varje dag kollar på foton och minns.


Jag gillar inte att jag jag känner mig tom utan att höra era röster och och se era ansikten.
Jag gillar inte att jag måste vänta så länge för att se och träffa er.
Jag gillar inte att nu när slutet är nära vill jag börja om allt från början.
Jag gillar inte att tiden bara rinner förbi.
Jag gillar inte att vi kommer att skilljas åt om mindre än en vecka.
Jag gillar inte att tänka på vad som kommer..


Jag vill åka dit igen, med er. Börja om, klicka på repet/replay. Stärka banden, skaffa nya och härliga minnen. Men det går inte.. inte nu, nu måste jag leva i tiden som finns och glädja mig åt den.

:*

Shopping och annat

I skolan idag hnde det verkligen ingenting, kollade klart på Sagan om Ringen och det var det..

Sedan efter skolan gick jag för att köpa ett par ballerina skor för att ha på balen som är nu på FREDAG!! Ahhh! Och om exakt en vecka slutar vi grundskolan... Kommer bli vääääldigt sad.. ;(

Men tillbaka till shoppingen, först hittade jag ett par jätte fina skor så jag köpte dom och gick och kollade på örhängen, jag hittade 3 fina par och köpte dom med :). Sedan gick jag till en anna affär och hittade ett par ännu finar skor.. Då uppsotd problemet :p, jag hade inga pengar kvar så jag gick och lämnade tillbaka 2 utav dom 3 örhängena och det paret skor jag hade köpt och gick och köpte som andra. Allt detta tog mig ca 1 timme och 30 minuter.. hehe men, men nu är jag ganska nöjd och glad :D

Aja, det här kanske är tråkigt att lästa men det är vad som händer i mitt liv nu, det mest intressanta och roliga.. Det är ganska sorligt, xP Men livet här i Sverige är så tråkigt utan Rom och alla som var där.. (hoppas jag ej tråkar ut er med allt detta om Rom)

Slänger in en bild från en av våra grillkvällar.


Kram xoxo

lite freak

Hej hej!

Kommer ni ihåg när jag beättade om att jag började snacka med en kille jag nästa inte växlade ett ända ord med under Rom-resan?
Well om ni inte kommer ihåg kolla bara här.

Så idag "snackade" vi igen. Kännes lite konstigt men ändå ganska naturligt att "snacka". Lite synd att vi börjar snacka nu och inte tidigare han verkar som en snäll och schysst kille. :) Men, men det är som det är. Iblande är det bad timing med saker och ting.


slänger in en bild från våran grill-kväll igår.

Kram och god natt Kaktus

Tråååk

Jag har precis kommit hem efter att ha gått runt bland affärer med kära Le, hittade faktiskt en liten sak :)

Och det första jag gör när jag kommer hem är att ta en godis bit och bara kolla runt på Youtube, när jag stötter mig på detta:



Lite skojj tycker jag då som är lite småtrött nu då, så nu har jag suttit och skrattat åt detta ett tag :p
Hahaha xD
Men då så vad ska man hitta på idag då? Någon som har någon ide?..
Kaktus

edit: BILDEN FUNGERAR!! Så nu har den kommit upp

Hungrig och en aning glad

Idag hände det faktiskt något! :D
Jag var och simmade och har precis kommit hem. Under tiden jag var där insåg jag hur mycket jag älskar vattnet och att vara under vattnet. Jag önskar bara att jag kunde se allt lika klart jag ser allt över vattnet utan att ha dom där (fula) simglasögonen, hehe. Det kanske finns linser? haha men aa det är min lilla dröm just nu. (känner mig som ett barn när jag tänker på den)

Så nu ska jag ta en god Risifrutti och en Corny och slappa lite :p
Sedan blir det att grilla ikväll, igen men det ska nog bli kul.

Men fotknöken gör fortvarande ont :( vilket gör mig lite oroad...

Vi flög över Alperna till Rom, så här kommer in liten bild.

Roma in my

Godmorgon

Godmorgon!

Jag ska snart ta och äta någon smarrig frukost och sedan får vi se vad dagen har att ge, men troligviss ska jag gå till simhallen och simma/bada lite. Ska bli skoj.


Vad gott det skulle vara med färska jordgubbar til frukost ^^

Ont och surpriced...

Har börjat få ont i ryggen igen :s men det kan nog bero på att jag suttit vid TV'n och datorn praktiskt taget hela dagen idag, det får jag nog tänka på imorgon...
Men jag har också en annan värk, nämligen i fotknölen, tror jag har lyckats att vricka den lite sådär idag (:o) eller sent igår kväll..

Och sen har det faktiskt hänt en lite små rolig sak idag. En kille som också har varit i Rom med oss men bor eller kommer inte från Sverige utan på andra isdan balticum (vi kör vidare med den lilla anonymiteten :p) började chatta med mig och vi, okej pratade inte så mycket men mer än någonsin under hela resan. Först frågade han en fråga och loggade ut sedan loggade han in igen och vi chattade. Det var lite sådär surpricing men trevligt :)

Slänger in en bild från en pizzeria vid Colosseum (på drickan vi fick xp hehe)

Roma in my

Mer bilder kan komma sen
Kram ;*

Varckra Roma ♥

Blev inte av något jag hade tänkt mig innan, det slutade med att jag satt frasmför TV'n och sedan gick till terrasen och åt en liten sen lunch med daddy. :)

SÅ nu tänkte bara slänga in lite mer blider från varckra Rom. ÅHH saknar den staden och alla sjukt mycket!!








ROMA in my

Jag kanske slänger in mer sen,
kram :*

Roma in my ♥

Solen skiner så vakert idag och jag bara sitter på soffan och äter godis, haha, tjockis som jag är! xP

Men, men snart ska jag nog ta mina saker och gå ut i solen och sola eller gå till simhallen och simma lite :) Eller så fortsätter jag att sitta på soffan framför TV'n och datorn och tar mig ett stort glas mjölk och en CORNY!


ROMA in my

Hur..

Igår när vi grillade var jag inte helt glad eller jag var inte med på noterna. Jag hade inte riktigt kommit fram till att Rom resan var över och att allt har tagit slut. Då kan man säga att jag inte var det som var gladast av alla.

Och det var bara en person (pappas jobbar kompis) som frågade om jag var ledsen.
Han hade inte sätt, träffat eller pratat med mig på ett bra tag och han var den ända som såg något.. Men det är ju inte så att jag är depresserad eller så jag var bara inte på grilla och var glad humör.

Här kommer lite bilder från Rom :p






ROMA IN MY ♥

Grill, Godis, god natt

Hejsan!

Har grillat lite med familjen och några familje vänner idag, det var trevligt. Men det kändes lite konstigt att inte göra så mycket efter 6 intensiva dagar.

Men innan vi grillade så var vi och hadlade och då köpte jag hem lite lös-godis som jag knaprar på just nu. :) hihi
hittade även....

*trumvirvel*

CORNY!!
Ahh vad glad jag är har köpt in ca 20 styck (eller mer) :p hehehe.

Men, men nu ska jag nog hoppa in i min säng och vila min rygg. (börjar få ont igen :()

GOD NATT

I'm back!

Hej!

Jag kom hem från Rom idag. En stad som var underbar, varm och vacker :) men det var jobbigt att säga hejdå till vissa jag har kommit "närmare" under resans gång. Grejen är att vi troligvis inte kommer att ses eller någonting under ett år.. shynd ;(

Jaha men då kom helgen och sedan är man ledig på måndag och den stora frågen kommer nu:  Vad ska man göra? I Rom hände så mycket och nu kommer man hem till "tråkiga" Sveriga där det intge händer lika mycket och allt och alla är tråkiga..

Nu var det då dags att dra mina saker upp till mitt rum och bara andas. Tänka positivt och kolla på en massa bilder från Rom.
(Kankse inte så bra att bara sitta och tycka synd om att man inte ses men det är det jag vill nu)

:*

RSS 2.0