Sämsta dagen everrrrrr

Missade att jag kunde gå på makeup rådgivning på body shop som jag var tvungen att boka senast i november ... 
Asså fml. Börjar seriöst gråta nu for real .... Jag hatar det här ... Orkar inte om jag har missat detta nu ..... 
Idag går liksom inte alla som det ska . 
Började med att jag vaknade 5.55 och min buss gick 6.06 så jag hade 5 minuter på mig att äta , klä på mig och gå. (Som tur var hade jag fixat chiapuddinG igår^^) 
Det gick det bara snett på jobbet, skåpet sög och det var allmänt stressigt allt gick fel. Det var måndag helt enkelt. 
Väl hemma skulle jag sätta in pengar på kortet men efter att jag stått i kö till automaten i säkert en kvart så insåg jag när jag satte in kortet att jag inte minns min kortkod .. Bra där .. Skulle sen lämna en tröja på bikbok men visade sig att jag inte hade kvittot med mig 👍🏼👍🏼 underbart. Hade gett mitt SL kort till brorsan så jag fick gå hela vägen hem i kylan i minst en halvtimme i mörkret. Det var inte kul. 
Kom hem trött och frusen och skulle träna det tog mig säkert en timme innan jag satte igång... Men efter det körde jag ihop middag då mamma är sjuk. Hon hade handlat lite mat och jag lyckades tappa 9av12 ägg på golvet när jag packade upp 👍🏼 
Lyckades sen få min brorsa att stanna på vägen hem och köpa ägg då han trodde det var kris så det slutade med att han kom hem 30 minuter senare än vad han skulle aka nyss . 

Ska nog gå och lägga mig och denna dagen bakom mig , godnatt! 


Åhhh vill ha detta och shoppa åh :3

Lyxfrukost
Right now 💪🏼💦
Saknar så att det gör ont 🐨🇦🇺

Igår översköljdes jag utav en enorm saknad efter Australien. Jag ville tillbaka dit, nu. Jag satt på riktigt och bläddrade bland bilder och andra minnen och grät. 
Och allt började med att en tjej jag känner la upp en bild från (mitt älskade) Australien på fb. Efter en snabb check på hennes instagram så var det klart. Jag ville tillbaka. Faktumet att hon var där med sina fyra kompisar fick mig att vilka åka tillbaka ännu mer. Att dom var på de ställerna vi var på för en halvår sen fick mig att vilja åka tillbaka och återuppleva allt igen. Faktumet att jag är här och inte där är inte ok. Skulle göra vad som helst för att kunna åka tillbaka, pausa klockan och njuta .


Byron Bay 

Att gå upp till fyren och njuta av solnedgången i älskade Byron Bay skulle jag ge mycket för. 

Bondi 💙

Tänk att dra ut med brädan på dessa vatten😍🙊


North Stradbroke Island 
Hur kan verkligheten se så sagolik ut? 

Daintree Rainforest

Whitehaven Beach 

Heaven on earth, skojar inte! Kolla bara på vattnet och stranden. Visste ni att det är den finaste stranden på jorden med 98% silica (om jag ej har fel). Man kan tvätta både hår, hud och silver med den utan att sandkornen skrapar! Man fick inte ta någon sand därifrån just för att den är så fin bara NASA fick ta den. Och då används den till glasen införas teleskop, coolt!  Men utöver det så var sanden himmelskt mjuk och gnisslade när man drog med fötterna i den^^

Great Barrier Reef, Maori Wrasse 

Champagne Pools, K'Gari (Fraserisland)

Men jag kommer komma tillbaka! Tänker inte låta det gå för lång tid tills det händer heller! 

Jag ❤️ OZ 


Mattenationella idag

Ångest.

Äntligen


Det var på tiden 🙌🏼🙌🏼
Denna skyllt är tusen gånger finare än den påklistrade jag hade tidigare haha. 
Jag känner makten nu lol

Bästa mango-ananas frullen

Lyxade till min torsdagsfrukost med en "Breakfast smoothie bowl". Den var så otroligt god och uppfriskande 😍🙌🏼 perfekt! Dock lite för kall för att svepa i sig på tio minuter haha


Ciao


RSS 2.0