#fotomaran15

Lördag klockan 12 till söndag klockan 12 var jag med på Stockholm Fotomaraton, en 24-timmars foto tävling. 
Det var riktigt kul men väldigt utmattande och jobbigt att inte sova på över ett dygn. Men kul hade jag! 

Förhoppningsvis gick några utav bilderna hela vägen till en vinst ;p om de inte gjorde det gör det inget, det var kul ändå :) 


Ciao!

WowAvlider .. Allt detta är från ETT ynka träd. Wow...!  Ge mig. Behöver inte allt men typ hälften-en fjärde del? Hehe Sagostad

Besökte Vaxholm härom veckan, så otroligt mysig och magisk stad. den ser ut som en gullig liten by utdragen ur en saga ^^ helt kär. 


Vi gick till mysigaste fiket som hade massvis med fikabröd och annat smått och gott ! Helt klart något att rekommendera ! 


Utflykten får helyllet toppbetyg ;) 

Caio!

Tisdag

"Har du haft en bra dag idag?"
"Nej."

Va? Är du så brutalt ärlig??? Vad hände med ett tyst, tråkigt "helt okej" ?? Omg! 

Men nej jag tänker vara ärlig . Idag sög så på många nivåer.. Tänker inte ens skriva ut dom här, så sugiga var dom. 
Men det jag tänker säga är att jobbet var jättestressigt på morgonen med massiv städning som sedan skulle kontrolleras noga O_O stressssssss 
Sedan att verkligen visa hur glad man var att vara där :D (även om man inte alls var det ..) och så förstörde jag min tumme så att jag trodde att jag skulle svimma. Inte av smärtan , although så var (och är den fortfarande) den otrolig ! Men av chock antar jag eller något. Vet inte. Men hur som haver så var det inte direkt körabäret på toppen .... Sedan sög denna underbara tisdag lite till men dessa detaljer slipper ni få höra om ;)! 
Nu är det på tok för sent för mig att sitta upp egentligen , lol.
Godnatt då! 

RSS 2.0