The Wombats

I tisdags var jag på konsert. Mer exakt the Wombats konsert. (Mitt favorit band, ahh!) 
Kvällen var helt underbar och musiken var to die for. Det var så underbart. 
Helt klart bästa kvällen på läge! Älskade varje minut, dansade som att morgondagen inte fanns och svettades som att jag precis gjort världens mest intensiva idrottspass😜 men det var värt det! Nya byxorna och den nya tröjan invigdes helt perfekt ^^ köpte även med mig en tröja från konserten, är kär ❤️


Om ni aldrig har hört dom in med er och lyssna! "Be your shadow" och "English summer" från deras senaste platta är mina favoriter just nu! 

Ahhh!!
Lite från veckan

Den här veckan har varit rätt lallig. 
Inte gjort så mycket matte. Inte tränat så mycket som jag ska. Inte övat på mycket på handstående eller hjulningar alls. 
Och nu ät veckan över. Nu börjar en ny med massvis av saker som ska göras, kul. 
Dream :3

Firade älsklingens födelsedag i torsdags och sedan på lördag bara vi två ^^ vart mysigt. Bakade en tårta till torsdagen som var lyckad :) 

och sen tapas och GOOOODA drinkar igår^^ 
Men det var kul på gymnastiken nu iaf :) hjulningarna sätter sig sakta men säkert lite bättre varje gång även fast jag får personlig träningen med dom på bland annat uppvärmningar haha. Special treatment med hjälp av tränare ✌🏼️ 
Dock så har jag landat på knät så många gånger att jag lätt har världens blåmärke på hela nu, suuuper.
Frivolter är en klar favorit, älskar dom och dom sitter bra också, gör mig glad :D 

Nu är det bara dusch sen sova på schemat, godnatt! 

Många bollar i luften

Ibland känner jag mig som en jonglerare (heter det ens så?) med massvis av bollar i luften . Det är så mycket jag vill och ska göra att det känns typ omöjligt att ha ett eget liv (eller ett socialt) över huvudtaget. 

Jag har jobb, som let's face it tar upp mestadelen av mitt liv just nu. Det påverkar när mina dagar måste sluta (helst vara i säng och sova runt 22) och tar alla mina krafter under några ynka timmar från att jag gått upp, vilket är ju innan solen ens visat upp sig på himmelen... 😒
Jag har matte som ifs kommer försvinna från mitt liv i november men fram tills dess så borde jag egentligen lägga ner minst 2-3timmar/dag på att plugga och förstå..känns typ omöjligt . 
Träning, visst den tar ju inte så lång tid den heller, 30-60min varannan dag men ändå, den måste ju också få sin plats dom dagarna det gäller. 
Gymnastiken som i teorin bara tar 2 timmar varje söndag men som jag borde lägga ner mist 1-2timmar/dag för att kunna förbättra mig. 
Stretch som tar som mest en timme varje dag som jag inte vill glömma bort eller skita i. Går seriöst och lägger mig senare för att kunna klämma in min stretch tid. Jag tycker om den knappa timmen av relaxation och stretch. Känns såååå bra efteråt, älskar det! 
Socialt liv är något man kan drömma om. Träffar prinsen mest ändå, klämmer in kompisarna lite däremellan allt ovan (det är iofs svårt att hitta en tid som båda eller alla kan, så det kan man också skylla på hehe) och familjen går inte direkt att undvika även fast vi mest äter måltider tillsammans några gånger i veckan, dvs då jag ändå sover hemma med prinsen eller ej. Vill kunna träffa alla mycket, men det går inte 😫😭

Nu ska jag äta lite, göra klart matten som ska skickas in ikväll, stretcha, duscha och sen sova :D kommer inte ske innan 22 så det blir väl 5timmars sömn inatt och jag har tur, yay! Lyxade ju med att sova till 11 både på lördag och söndag nu är det dags att dra ner på sömnen igen. Slut på sånt lyx! 
Ciao

Var kan jag hitta denna? ☝🏼️😍❤️ är kär

Chiapuddig

Chiapuddig är min frulle just nu, såååååå gott, speciellt med banan och äpple på ^^ 
haha ful på bild :p 

Ciao!

Gymnastics 💪🏼✌🏼️

Fick en häl i ansiktet på träningen i söndags, vart inte så kul men fick en liten paus i uppvärmning och miljoner kullerbyttor så jag klagar iofs inte. Bara lite nu , hehe börjar ömma :c annars har det varit kul. 
Jag vågar lita på min kropp och att jag inte ska bryta alla ben och dö allt mer även om det fortfarande finns saker jag helst inte testar, inte utan hjälp iaf! 
Tränar som ett as hemma på att stå på händer ;p och förutom det så pluggar jag matte så att siffror och ekvationer flyger åt höger och vänster i köket 😂 
Detta och jobb är nu mitt liv hahaha 
Gymnastik

Jag är helt utslagen. Kan bero på att jag tränade igår, inte sovit eller ätit tillräckligt men till 99.9% beror det på att jag under de senaste två tummarna har varit på min gymnastik träning jag går på varje söndag. Och det det är jobbigt måste jag säga! Ingen barnlek med kullerbyttor och hopp. Nej det här är intensiv träning! Sjukt kul, men så utmattande. 
Vill liksom inte alls ta mig hem hela vägen till Danderyd och sen ta bussen och gå hem från busshållplatsen. Helst vill jag ta mitt täcke, kuddarna och gosedjuren och lägga mig där bland alla plintar, pallar och tapetser i salen :p. 

Idag övade vi mycket på allt som är framåt. Hjulningar, handstående, kullerbyttor, volter och kombinationer utav dessa. Det är mycket som känns svårt och jobbigt speciellt eftersom jag bara nu i veckan har kommit över min rädsla att sparka upp benen högt nog så att jag kommer upp i en handstående (iallafall lite ;)), behöver såklart hjälp med balansen när jag väl står, men det kommer nog sitt snart. (Väggarna hemma kommer till användning då ;)) Så det är del övningar som känns extra svåra och jobbiga på grund av min mentala spärr jag har haft typ hela livet haha. Sedan är det bara att jobba upp armstyrkan bland annat för att orka gör allt länge. 
Lyckades tyvärr sträcka axeln när vi körde att gå ut till kullerbytta från handstående så det har varit lite jobbigt senare mot slutet. Vilket känns segt eftersom jag ville ge järnet i slutet när vi bara står på händer .. Attans. Nästa vecka! 

Men jag klarade handvolt hyfsat bra iallafall och det kändes ju hur kul som helst! Några gånger till så kommer det säkert gå att köra utan en mjuk halvmånkudde :D och volterna sitter bättre än förra veckan, måste bara jobba på farten så att jag hinner ställa mig på fötterna i slutet, hihi. 

Men nu ska jag rulla mot en varm dusch, kanske en bit kaka (från min lyx dejt jag ordnade för prinsen igår) om jag låter mig själv synda lite och sedan blir det soooooovdags. (Matten får vänta till imorgon)  Ska ju ändå upp klockan fem imorgon :D 
Kom och hälsa på vetja , jag sprider glädje på morgonen ;) och om du är snälla så kanske du kan får något också ;) en puss? Vatten? Kaffe? Vem vet ;) 

Ciao!


Frukost idag^^ lyxigtvärre

RSS 2.0