ROM idag, snart!

Hejsan hoppsan, det här är ett väldigt tidigt inlägg från lilla kaktus idag. Snart så är vi på väg mot flygplatsen och då bär det av mot Italien och Rom!! :D



Så glad jag är men samtidigt så trött, det blir nog sovning på planet för min del, hehe.
Men det är också skönt.

Så nu vill jag bara hälsa alla er en trevlig kommade vecka och jag kommer tillbaka på fredag.

Kram kram :*

Edit: Inlägget kom inte upp fast jag publicerde det innan jag åkte iväg så här kommer det..

God natt!

Jag vill bara hälsa er god natt för att jag tänker krypa ner i sängen nu, fast jag borde ha gjorde det för ett tag sedan, men jag var såklart inte trött och nu kommer jag att få betala för detta imorgon morgon, men, men..

Så om jag har tid, och jag hoppas jag kommer att ha några 5 minuter imprgon kommer jag att skriva något ;)

Så med detta korta lilla inlägg hälsar jag er GOD NATT och om jag inte skriver mer, en trevlig kommande vecka!!



God natt :*

Packning, sova och Tattoo

Snart är det dags att ta den (nästan) packade väskan och dra iväg till Arlanda :)

Men innan dess måste jag fixa lite små saker och ta en god tupplur så att jag är en aning levande imorgon bitti, hehe

Så jag passar på nu och slänger in en låt som har "plågat mig" under denna dag.

Nämligen Tatto by Jordin Sparks. En ganska gamal låt men ack så vacker! Den spelades på min mp3/mobil hela förra året. Och idag hoppade den upp i huvudet på mig.



Klicka bara på bilden för att komma till låten,

Enjoy ;)

Rom, Rom, Rom!!

Kaktus ska till Rom inatt! Kaktus ska till Rom inatt! Kaktus ska till Rom inatt!



Ahh jag är så peeeeeppad för att åka!!! :D :D Ska bli sjukt kul!

Jag kikar in sen innan jag åker inatt!!


1 dag kvar

Nu är det exakt 1 DAG kvar tills jag är på planet på väg till ROM!! Ahhh ska bli sjukt härligt :D



Kram och sov vidare eller god morgon på er morgon-pigga människor.

P.s Det här är ett tidsinställt inlägg eftersom jag antagligen kommer att sova vid denna tidpunkt.

DANS

Allt gick precis som det skulle ikväll eller även bättre :) Men vi körde hårt och hade det jätte kul, men det är synd att vi inte kommer att ses förrens efter sommarlovet (kanske)...

Fast åhhh jag är helt nöjd och jag gjorde något jag aldrig trode jag skulle (efter att jag backade ut) jag köpte en DVD från föreställningen ska bli nice att få kolla på alla nummer :)

Kram

Ödets val

Denna dag kommer först att bli lite långtråkig och seg men senare mot kvällen är det då dags för våran andra dansföreställning med dem bästa tjejorna och sedan får vi se vad som händer.
Idag lämnar jag det åt ödet.

Jag orkar inte planera eller tänka om vad som ska göras och när. Om något händer så gör det om det inte ja men då gör det inte det.
Höhö

Hej :*

2 DAGAR

Jag har precis vaknat denna fredagmorgon och det första som hoppade in i mitt huvud var att det bara är 2 DAGAR  kvar till jag åker till ROM! Fast om jag ska vara mer exakt så är det mindre än 2 dagar (alltså 48 timmar) kvar!!!



Jag är hur redo som helst, eller nej det är jag faktiskt inte. Jag måste börja leta kläder och handla och... åhh mycket att göra.


3 DAGAR KVAR NU!

Nu är det bara 3 DAGAR kvar tills jag sitter på flygplanet med en utav mina närmaste kompisar och är på väg till ROM!!! Gahhhhh!! Jag känner mig så löjligt glad på sistonde och det får alla leva med nu.



Tack och hej leverpastej ;)


The power of the dance

Min lycko-dag lite sådär :) hittade en tia när jag skulle gå hem från att jag var i skolan och skulle ha lite redovisningar i SO fast än vi var typ lediga idag.

Just nu har jag kommit hem från våran första föreställning, nästa kommer imorgon. Känner mig helt utmattad och jag tror att jag sträckte mitt inner-lår ännu mer.. :s Inte bra Kaktus.
På dansen såg jag ut på följande sätt: överdrivet tuperat hår, blå under ögonen/ögonskugga över armar och ben. Men vi hade kul :D.

Jag ska nog kolla på någon film snart, det blir The Killers idag. Hej så länge




edit: inlägget var mobil gjort så mellanslagen och allt kom inte med..

Happyface today, maybe..?

Idag har varit en okej dag men inte om man tänker kroppsligt..

På idrotten idag har jag typ skadat min "fot-knöl" lite och kunde då inte röra mycket på foten (Y), sen känns det som om mina ben är gjorda av spagetti (inget bra om jag ska dansa gärnet imårn och på fredag) och på scenrepet idag har jag fått ett brännmärke på knät och om det inte vore nog så tror jag att jag har sträckt innerlåret och jag bara gjorde det värre när jag sprang hem från busshålsplatsen (Y)...  yippie...


Just nu har jag bara lust för att sätta mig på soffan, ta en varmt kopp te kanske en choklad bit och titta på en film och bara softa igenom kvällen..

   

vi får se hur det blir, hehe


Där satt den.

Där satt den jag har nu officiellt VG i slutbetyg i matte :D
Det är faktiskt något jag hade svårt att föreställa mig, men något jag gärna ville.
Så nu är jag EXTREMT glad.

Aja hej så länge

Glassigt värre :P

Hej där!
 Jag har nyss kommit hem från en snabb schopping (till dansföreställningen som är IMÅRN!! AHHH :D) det blev bara ett beige-linne. Sedan åt jag och två kompisar glass utanför centrum. Det blev en Sandwich för min del men min kompis köpte 0.5 l glass och åt den som en Sandwich, typ. Haha vi hade oss ett gott skratt och folk kollade på oss lite sådär konstigt men det gör inget, vi hade det kul.

Men nu ska jag bara äta något fort och sticka uväg för scenrep inför IMÅRN!!! Taggad är jag (den där var för min kompis ;))

OCH det är bara 4 DAGAR kvar tills jag ska till ROM!!! AHHHH  :D :D



Hej så länge och jag skriver mer sen, kanske xP

@ School

Jag sitter just nu i skolan och kollar på Sagan Om Ringen. Jag har aldrig sätt filmen så min reaktion på den ska bli intressant. Hej så länge och jag skriver mer sen.

AHHH!!

Jag är klar!! KLAR, KLAR, KLAR!! :D :D Min teknik uppgif är klar, imårn har jag scenrep inför dansföreställningen på torsdag och fredag och jag ska till ROM om 5 dagar!!! AHHHHH!!!


Blev lite kort nu men så får det bli, ha det bra

Hemma nu

Hejsan!

Då har jag kommit hem från ne dag jag trodde skulle bli helt kass men blev ganska underbar. Efter skolan åkte jag till hemspråksskolan och där fikade vi i 3 timmar :D och ja, en person jag tycke förut var en skitstövel visar sig kunna vara helt okej och det är lite synd att vi har tappat kontakten.. men sånt är livet.

På tanke om att tappa kontakten så är jag jätte rädd att det ska hända mig och mina kompisar efter att vi slutar grundskolan ;( Men då får man göra det mesta man kan med tiden vi har kvar nu.

Där drog jag ifrån lite känner jag, hehe, men nu är jag tillbaka på spåret. Sedan har vi haft dans, kul, kul. Speciellt när man tänker att vi har show på torsdag och fredag :D Ahhh är super taggad.

Men det som faktiskt gjorde min hela dag var en lite händelse när jag åkte hem med bussen. Jag så såg mina kompisar (som gick) och när vi åkte förbi dom så vinkade dom och log stort. Det gjorde faktist den här dagen till en lyckad och fantastiskt dag. Det var pricken över I'et.

Inlägget blev långt, nu är det dags för en dusch och hopp i sängen, god natt.


Uppsatser hit och uppsatser dit

Tänkte bara kika in och säga hej :)

Sitter just nu och skriver en uppsats om hur vi får leva om vi kommer att ha -50 grader på vintern och +50 på sommaren. Lite interessant är det faktiskt men sedan klockan 18 idag har jag varit hur trött som helst, borde faktist gå och lägga mig, snart.



Så jag fortsätter ett tag och önskar god natt.


Skogen

Hejsan!

Jag har just kommit hem från skogen (:o) vilket är ett ovanligt ställe för mig att vara på men det var faktiskt ganska skönt om man räknar bort alla krypen och så.

Jag älskar att ta bilder så i skogen tog jag chansen och tog en massa så nu slänger jag in några.















Kram till er :)

CORNY! ♥

Jag tänkte dela med mig av något jag själv tycker är hur gott som helst nämmligen en cereal bar med namet CORNY.

Den kommer från Tysklan och finns i många smaker, bland annat: banan, äpple, cocos och choklad. Men det finns så klart många fler. Den går att köpa Sverige men jag har bara hittat den i snacks-automater på tågstationerna. Men om man vill kan man så klart beställa hem från deras hemsida.
hmm, man kanske ska ta och göra det,? ;)

Jag har själv blivit kär i denna bar efter att jag för första gången såg den i en snack-automat på tågstationen. Sen dess har jag ätit den mist en gång i veckan.



Jag vill inte att det här låter som en reklam men jag tycker verkligen att den är god oxh värt sitt pris. Så om ni vill testa på något nytt så rekomenderar jag dom.För att komma till deras hemsida klickar ni bara här.

Kram Kaktus

Eddie and Carly



Streetdance 3D:

Det här är en av mina stora favoritscener i hela filmen, när Carly och Eddie dansar medas dom gör mackorna. Haha :D Kolla och njut.

Det här blir nog en av dom sista inläggen om Streetdance 3D för att jag känner att jag kommer att avslöja för mycket då, hehe. Så feel free to watch it.

Kramar 
           från
                 Kaktus

Sova

Klockan är omkring 21.35 och jag tänker faktiskt hoppa in i sängen nu, vilket är vääääldigt tidigt för att vara mig (på en lördag också). Men så blir det när man är sjuk (och har tyvärr rygg-ont)...



Jag önskar er en fortsatt trevlig lördag och hoppas att ni mår bättre än vad jag gör.

God natt

Nap-time! ^^

Hej Hej!
Känner att förkylningen kommer ner över mig ganska fort nu, så allting känns segt och jag är trött nästan hela tiden :(



Så för ca 2 timmar sen bestämde jag mig för att ta en så kallad nap (tupplur) och jag sove som en stock sen dess tills nu. Och det var hur skönt som helst fast jag skulle inte ha något emot att få sova länger ;)


Men nu är det dags för en middag och idag står det tacos på menyn :D



Ha det bra :)

Rygg.

Idag nu här mot kvällen har min rygg börjat värka som in i helvete .. :(

jag har ingen aning vad jag har gjort men det är inte så behagligt. Ska nog gå och ta en massa alvedon, det är min drog (skojar bara så klart). Men jag ska definitvt ta något mot värk.



Hej så länge då :*

Streetdance - första träffen

Hej hej!
Tänkte att jag skulle slänga in en till video från Streetdance 3D.



Streetdance 3D:
Det här är klippet av den första gången som ballet teamet träffar streetdancarna :) Hur skulle ni reagera i deras situation?

Enjoy the ride :D

man vinner inte alltid

Idag som jag sa igår hade vi en idrottsdag. Det var okej, vårat lag förlorade men vi hade kul i alla fall.

Sedan har jag nu stått framför mitt hus med min kompis i över en timme och vi stog och bara pratade och hade det trevligt. :)

Och jag vet verkligen inte varför men jag knner att jag kommer att somna vilken sekund som helst nu.. det är en lite obehaglig känsla :s



Kram från Kaktus

sjuk, trött, förvirrad och lite stressad

Känner att jag håller på att bli sjuk nu (Y). Känner mig helt enkelt seg, trött och halsen börjar värka när jag sväljer (då när jag definitivt sjuk). Men jag SKA börja med att ta lite medicin nu så att jag är frisk och glad tills på söndag nästa vecka för då ska vi nämligen till ROM!!!

Annars då är jag lite förvirrad kanske. Jag kanske gillar någon (asså gillar, gillar), men hur vet man att man gör det? Jag vet inte om jag helt riktigt gör det, men om jag ska välja mellan några, blir han den jag väljer. Men jag tror jag inte är ensam om att känna sådär, men jag kommer inte låta något eller någon komma i mellan mig och min kompis (som är mig vääääldigt nära). Så jag låter det bara komma som det gör, händer det något så händer det, händer det inte så gör det inte. That's life.

Imorogn har vi idrotts dag i skolan och då står brännboll på schemat. Det ska nog bli intressant.
Och imorogon ska också en fantasy-saga vi har skrivit ett bra tag nu vara inne och jag har ca 3 kapitel kvar :s


Så med detta säger jag god natt för här ska det duschas och kapitel ska skrivas :D

Natti^^

Glad chey :D

Hemma då, då. Och jag är på ett ganska bra humör :D

Fick nämligen veta att jag fick MVG(-) på engelska nationella!! (men vem räknar men minuset xP) Och det kanske betyder att jag får MVG i slut betyg i engelska, men bara kanske. Jag måste bara få MVG på dom närmsta uppgifterna.

Idag har skolan varit ganska skön, vi hade ett oförberett prov i SO och jag tror att det gick bra för mig. Sedan har allt bara gått som på smör. Men nu kommer den mindre roliga delen av skolan, extra hemspråktskola... Fast här kommer ännu en bra sak: vi har bara 2 timmar idag (istället för 4 timmar).

Hej hej så länge

// Kaktus

Tomas - Streetdance 3D



Streetdance 3D:
Tomas är liksom den goda prinsen i filmen. Han är motsatsen till Carly's ex Jay, för det första dansar han balett och för det andra... ja det får ni se i filmen så klart ;) Men här kommer hans solo.

ENJOY :D

Tappat kontrollen :s

Jag känner mig ganska kontroll-lös. Jag knner som om jag har tappat kontrollen över mina armar och ben, allt jag rör går i tusen bitar..

Hela huset kommer att rasa snart... men nu tänker jag hoppan in i sängen och sova ett bra tag :)

Så god natt till er alla ^^


Love will find a way

I en liten stan i Thailand som heter Pai kan man stöta på den här ybersöta skylten. ^^

"Meeting Point: Love will find a way"

Det är en skylt som står på en liten väg i staden. Tänk om vi hade sådana skyltar här i Sverige! ;) Vad roligt det skulle se ut då.



Kramis

Landat i ett land av ärlighet..

Då har jag ladat hos daddy nu då. Ska vara hr tills på lördag för sedan ska han åka iväg :(...

Men idag då, då har jag varit i skolan i ca 1 timme sen (det här kommer låta som skolk med det var inte riktigt det) åkte jag till stan med min kusin hennes familj och mammi och hennes kille. Vi skulle köra lite sigthseeing men det slutade med att jag och min kusin tog en massa bilder och att vi såg vakt bytet. Det var okej, men guuuu, vilken tid DET tog. :p

Sen nr vi kom hem gjorde vi något vi gjorde igår kväll också nämligen: spelade Wii. Det är sååååå kul att spela med andra som aldig har spelat, elelr ja kolla på när dom spelar. Det är lite sådär underhållande :D

Igår körde jag och en kompis Svenska nationella (muntliga( och fick en "9" eller som vårna lärare kallar det: "slacker MVG". Men ett MVG är ett MVG :D :D Så nu är jag lite smått glad men det kommer ndå inte att ändra mitt svenska slut betyg (troligvis) :(..

Blev ett lite långt inlägg men så blir det ibland..

Ska ta en kaka... eller två... eller kanske tre, lite te och så ska jag hoppan in  i sängen.


God natt på er!
//Kaktus

FULL MÅNE i natt!!!

AHHH det är FULL MÅNEEEEEE i natttttt!!!! :D :D :D

Asså jag har nog blivit kär i månen, den är helt amazing!

Så det var det jag tänkte säga nu, nu drar jag iväg och gö mig lite middag/kvällsmat :D och kollar lite på månen.


GOD NATT om vi inte hörs ;) 

-ring sen! (men du svara också sen då!)

Har precis kommit hem genom dörren och ja, jag förväntadde mig faktiskt att min familj skulle vara tillbaka från stan vid det här fallet men NEJ det var dom inte!

Min mammis sa åt mig innan dom drog iväg: "RIng mig sen, när ni slutar!". Okej sa jag och i ca 20 min har jag försökt att nå någon i familjen men det verkade som om alla hade tappat bort/stängt av/gömt sina mobiler ;(

Så nu är hon arg på mig för att jag sa att jag har försökt nå dom ett bra tag.. Då är det bara att älska familjen, right?

Hur är det hos er då? Brukar det bli så ibland?

//Kaktus

Mätt, mätt, mätt och återigen MÄTT

Så här såg min dag ut igår:

- Kyrkan -> konfimerade mig (i en katolsk kyrka)
- Träffade många människor, inklusive delar av min familj som flög över från mitten europa :p
- ÅT hur mycket som helst, men allt var super GOTT!

Jag har också haft det väldigt trevligt med min kusin som har kommit.

Måste kila nu, hej ;)


Isn't she lovely..

Satt på bussen här om dagen (när jag åkte hem, typ... nyss :p) Och hörde Stevie Wonders - Isn't she lovely, det är en helt LOVELY låt. Och ja, vi sjöng den i fredags med "skolkören". Det lät väldigt gulligt när bara killarna sjöng^^

Men nu ska jag tillbaka till mina gäster som har kommit över.

See yaa ;)

Carly - Streetdance 3D



Streetdance 3D:
Carly är ledaren för Breaking Point. Hon är en kreativ och stark ledare. I det här klippet får ni se ett solo hon gjorde när hon försökte få ihop allt som hände omkring dom i deras grupp och samhälle.

Enjoy ;)

♫ Money in my pocket ♫

Jag kanske har sagt det med när vi åkte till min lille bror så hann jag se ALLA dans filmer jag har,, alltså: Step Up, Step Up 2, Step Up 3, Fame och Streetdance (3D). Och nu har jag faktiskt tänkt att jag kommer att lägga ut lite dans videor från olika av filmerna.
Och här komemr det första:



Streetdance 3D:
Det är ett väldigt skönt klipp från när grupen (som än är ganska liten) försöker att samla in pengar genom att dansa i ett köpcentrum. Hoppas ni tycker om det :)

forget about the price tag

Hörde den här låten på radio idag och den har bara suttit i mitt huvud HELA dagen, snacka om irriterande, men här kommer den då. (Klicka bara på bilden).


Price tag by Jessie J

Älskar faktiskt hennes röst :D

Enjoy ;)

Tårar i floder denna stund..

Goo'kväll!
Den här veckan har jag gråtit tårar mer än vad jag vanligvist någonsin gör på en typ månad (!). Men, men ibland har man mindre bra dagar och veckor som jag hade just nu... ;(

Men jag tänker inte komma ut med en massa detaljer för att jag känner på mig att ingen är speciellt intresserad och för att jag inte riktigt känner för det. Jag kommer bara att försötra kvällen ännu mer för mig själv om jag gör det.
Och jag hör att en person snackar en massa om vad jag och min mammis pratade om nyss. Och det är inget bra jag hör.. ;( Allt blir fel med mig, allt blir fel om jag bara öppnar munnen. Här hos min mammis borde jag bara klistra på det där fejk-smilet och låtsas tills kvällen blivit mörk och tyst. Så att jag kan dra mig in i min värld där mitt fejk-smile faller och den riktiga jag med känslor kommer fram.
ALDIG mer ska jag prata med mammis när någon annan är hemma, alla tar ju typ illa upp och allt blir fel. Jag är fel, jag är problemet i det hela.

BYe for now.!.


Sad song, typ

Dagen låt är en låt som jag gärna lyssnar på när jag t.ex. sitter på bussen eller i bilen på väg någonstans.
Jag tycker att den låter lite som en sådan "sad song" men jag ÄLSKAR den, och varje gång jag hör den och är på just bussen t.ex. så kollar jag ut genom fönstret och verkligen får den där "sad-feeling".
Haha, gu vad depresserande det låter xD men, men det är sådan jag är.

Tänkte att jag idag oxå slänger in videon och inte bara låten för att jag faktiskt oxå tycker om den. Men låten är bättre.



Enjoy ;)

Varma, varma maj

Idag hade vi matte nationella, det gick ganska så bra och jag är faktiskt nöjd fastän matte är min svaga sida.

Idag hade vi även haft idrotti den här värmen, så jag och min kompis bestämmde oss för att springa runt i bara sport-behåar :P ni kanske tycker att det inte är så smart men nu har jag i alla fal få lite färg på axlarna och så. Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en iskall superskön dusch. Det var nog det härligaste idag. Och nu är jag tillbaka från dansen varm och svettig (Y). Så då var det dags för dagens andra kall-dusch och plugg.

Hej så länge :*

Lemon tree

Hej igen!
Tänkte bara kika in och slänga in en video jag hittade nyss. Rolig är den ju kan man klart säga. Hoppas ni har en fortsatt trevlig tisdags kväll.
Enjoy ;)

Lite mer..

Som jag har lovat så kommer det att komma några fler blider nu, en av dom är bilden på mitt rum som jag hade hos min lille bror. Och dom andra två är från festligheten (fast det kanske inte rikitgt ser ut som det).
Så här såg "mitt" rum ut. Sängen som man ser var egentligen en soffa (såkallad bedsoffa). Jag blev helt kär i detta rum så fort jag kom igenom dörren ^^.
Här har ni ett champange glas med bran-champange med jordgubbssmak. :D Den var jätte god för utom att den var en bra modell, hihi.
Och den sista bilden för idag är en bild på mina ringar, en kanske ni sågden var med på en tidigare bild. (Om någon undrar så är ringarna från Gina Tricot, men jag vet inte om dom fortvarande är kvar.)
Alla bilder är tagna under den stora högtidliga söndagen, och tagna av mig.
Kram och god natt

:@ :'(

Älskar att jag nästan alltid då vi har "familje-möten" slutar med att grina... :/
Vi hade ett "möte" nyss och ja, nu är mina ögon torra på tårar och jag har hvud värk :( men, men nu är det bara att bita ihop tänderna klistra på ett leende (även fastän det är ganska så fejk) och leva sig igenom dagarna.
hej och hå, hej då.

Klubbor

Så nu har jag äntligen fått över några av bilderna jag tog när jag var över hos min (lille brors) familj :)

Här kommer lite bilder på Chupa Chups klubor som vi köpte på färjan och på min ring ;)





Kramis

Home sweet home

Hejsan!
Vi kom hem idag och nyss har jag kommit hem från dansen och ätit en god middag. Kan bara säga det här: r hur trött som helst. Ska bli väääldigt skönt med att sova och att till och med ha sovmorgon imårn :D
Skulle så gärna vilja slänga in lite bilder jag har tagit men min dator är på lagning och den jag har nu är ganska konsting men om jag kommer på hur det fungerar här kan jag lgga upp men det blir inte förrens imårn.



Kram och god natt

Mätt som man bara är på julen

Tjohejsan!

Nu har jag en liten stund för att skriva något eftersom vi har haft fullt upp hela dagen. Först gick vi till kyrkan (ja, jag är kristen därmed katolik) sedan gick vi till en väldigt mysig liten restaurang och åt en god middag + efterrätt ;). Kanske slänger in någon bild senare när jag får över bilderna till någon lite bättre dator.
Sedan kom vi hem (och det var då runt 16-tiden) och tills nu har vi haft resten av min (halv)-lillebrors (hel-sköna) familj här. Vi hade verkligen hur kul som helst :D Och vi kan ätit, ätit och ätit hela dagen idag, så nu känner jag att jag kommer att spricka om äter något mer, haha.. Det händer ju bara typ på julen och påsken och så.

Så jag ska bara tvätta av sminket (som jag faktiskt sällan bär), packa ner mina saker och gå och sova i mitt ur fina rum. (som jag kanske, kanske kommer att få bo i, i två veckor av sommalovet :D)
Jag skulle gärna vilja slänga in en av mina egen tagna bilder från idag men det går tyvär inte :(

Så jag slänger in en bild från en barn film jag kollade på när jag var liten: "Miś Uszatek" -> "Teddy Floppy-Ear". Jag älskade verkligen den här godnatt sagan och som Nallen vinkar i sin säng så vinkar jag också god natt.

 

// Kaktus

En halvt rutten dag, helt enkelt..

Hej och hå!

Just nu så sitter jag framför en annan dator jag har fått låna (från min lillebror här) för att den extra dator jag har fått med mig inte riktigt fungerar som den ska.. Men men det fungerar just nu :)
På vägen hit så gick något snett med mitt mobilabonemag och nu fungerar det inte ;( men vi köpte ett abonemanag här så det är väl helt okej. Men det kostar ganska mycket att sms-a och så.

Aja men om jag beskriver huset som dom har här så är det jätte fint! Dom har det väldigt modernt och snyggt och liksom hemmtrevligt. Jag får bo i ett jätte fint och trevligt gäst rum, det är verlkigrn super snyggt.
Så imorn är den stora dagen för min yngsta lille bror så då säger jag tack och hej så länge!

//Kaktus



Broken Heels

Här kommer en video till en låt som jag har tänkt på idag som heter: Broken Heels av Alexandra Burke.




Jag tycker att vidoen är hur skön som helst och jag gillar iden med att tjejerna har klackar och glitter medans dom spelar amerikansk fotboll och killarna kör "the football-stile". Den "normala" amerkiansa fotbolls stilen.

Enjoy ;)
Och
Godnatt

Kaktus, är du taggad?!? ..nej..

Så då sitter jag här framför daddi's extra dator och tänker på hur jag och teknologi inte passar ihop så bra, men vad kan man göra? Nu tänkte bara skriva ett snabbt och lite kort inlägg. Så imorgon kommer alla Sveriges 9: or att sitta och göra nationella provet i matte. Som min kompis skulle ha frågat: "Kaktus, är du taggad?!?! (HAHAH xD)" Svar: Nej.. (btw, hon kallar mig för Kaktus, ska nog skriva under med det nu, hehe) Men jag hoppas på det bästa och på att allt går som det ska. Lycka till, till alla er som ska ha provet imorgon och till er andra ha det bra :) Kram Kaktus :)

Mobilblogg

Hejsan och godnatt! Nu får jag ta och göra mobila inlägg för att min söta katt bestämde sig för att kissa på min dator och just nu fungerar den inte. :( (den vilar inför imorgon) jag hoppas verkligen att den är okej och att den kommer att fungera för att jag kommer nog att behöva den under resan (till skol-arbete och så). Så ja det var vad jag hade att säga, hoppas ni hade det bättre/enklare idag. Kram och god natt.

Hemma igen!

Hej hej!
Idag morse SNÖADE igår haglade det och nu regnar det. Vad är det här för Maj väder?
Jag har varit i skolan idag och ja dagen bara segade sig igenom. Sedan åkte jag in till stan en sväng och träffade en läkare. Och sa att allting var bra :D glad är jag nu.

Snart ska jag ta mina packade väskor och åka iväg till daddy ^^ och sedan på torsdagen ska vi ta färjan över Balticum. :) :)

Slänger in en bild som jag tog när det var "Super-Moon" (den 13 mars)



Ha det glatt och jag återkommer :)

Finally!

Finally är jag klar med min 7 sidor långa hemkunskapsuppsats :D nu kan jag njuta av resten av den korta tiden jag har kvar på denna söndag.
Nu är jag klar med alla uppsatser som skulle vara klara och jag har bara prov och lite små uppgifter kvar sen är det ÖVER!

Slänger in en låt som spelade just när jag avslutade med mitt arbete:

Den kanske inte riktigt passar in till arbetet eller så men låten är grymt bra :)
Hoppas ni har haft det skönt idag

Klänningar, problem..

Då har jag ett problem nu med min vita klänning som jag köpte igår, för att jag och mamma var och handlade skor idag och köpte en till vit klänning och nu kan jag inte bestämma mig, båda är sååå olika och fina.
Sedan köpte vi två par skor; ett vitt par fake-converse (jag tänkte ha till den vita klänningen men nu vet jag inte för dom passar till en av klänningarna) och ett par svarta typ sandaletter med klack (ca 9,8 cm) :) hihi, väldigt fina är dom.

Här har ni skorna jag köpte, snygga right? ;)



Jag kanske slänger in en bild på klänningarna sen också.

RSS 2.0