Regn

I slutet av skoldagen bemöttes vi av regn! Gansk mysigt faktiskt, med tanke på att jag faktisk gillar regn ^^ och ÄLSKAR (DROGAR) lukten efter regent!

Och sen har jag läs min bok lite, kan avslöja att jag har följt strömmen och börja läsa Hungerspelen-böckerna. Är på min andra och tycker faktiskt att dom är riktigt bra, man vill lixom ha meeer, haha. Men jag tycker ändå att folk har gjort en så stor sak av dom.. men men.

Och nu ligger Elvis mitt knä sammtidigt som jag äter is occh njuuter av lite musik innan jag gör något produktivt.

xo Kaktus


GE MIG!!

Snälla rara någon, GE MIG DETTA:


och

och

och

och



MEN, mest skulle jag nog vilja ha dom 2 första^^
Fast alla är så söta och fina att jag inte skulle ha något emot att få alla, hihi.

xo Kaktus

Teenposts







Några funny Teenposts :p

godnatt :*

allt ska ut

jag sitter och gråter. nej men, en tår rullar ner för mitt ansikte. allt känns smått pointless och alla människor runt omkring beter sig som idioter.

Jag pallar inte. så jag bara släper taget och låter allt ut. alla tårar. all ilska. allt. vi får väl se om det blir så eller om det bara slutar med att jag har ont i huvudet (fast det har jag ju nu ifs) och kollar på min vägg helt fascinerad.

var och gymma med La, har träningsvär lite här och var. ÄNTLIGEN! xD känns bra

har gjort bort mig framför två killar (som såg heeelt ok ut ;p) två gånger idag.
pinsamt? jao, liite.

en bra sak är att jag ska få fucking TANDSTÄLLNING! :D Jo jag är glad, nu iaf, lol.
Mer om det kommer se, nån gång.

xoxo Kaktus

Det har blivit måndag... igen.

hej.
det var ettt tag sen. men jag skiter i det.

jobbig dag. börjar hata alla dagar, förutom dom jag har för mig själv... och jag stör mig på människor, alla människor, typ. Kul liv man får.
BOrde sova nu, men NEJ, jag är upptagen med andra grejer, som får mig att paniiika och nästan gråta= inte bra.. Men det måste göras och ingn annan än typ jag ( och la ) är vakna så vi kör på.
börjar få ont i ryggen oxå, men det skiter jag i just nu.

Vi gymmade idag :) nice. Men jag overdona lite tror ja, va lite halvt skakis sen xP hahahah xP
sen vart det dans, med mina fina flickor var trevligt. :)

Sen har jag haft en huvudvärk ett bra tag nu :/ :(

OCH JAG HAR INGEN SKOLA PÅ TORSDA!!! (det lever jag för just nu, xP)

HEj då :*

Mango läsning

Hellojsan!

Jag sittter och smuttrar på min frukt smoothie, som mest består av mango gott^^.
Och jag tog nu en paus från att läsa våran Människans språk läxa. som är till imorgon. Och senaer ska jag göra klart hitorian. Har lite kvar^^



xoxo Kaktus :*

Bra start...

Jag börjar ju som sagt klockan 12.10 alltså om ca 2 timmar. Och innnan dess så har jag vaknat varje timme från klockan 5 till 9... Bra start på dagen! (Y) och varje gång panik kollade jag på klockan av någon anledning..
Nu har jag duschaaat, sen ska jag käka och senare får vi väl se vad jag gör innan jag drar till skolan. :P

Hoppas ni hade en bra start på dagen!
xoxo Kaktus :*

Fruktish


Sitter med äpplen och blodapelsiner och njuter lite sådär innan jag ska sätta igång med historialäxansom är till imårn...

Och jag vill bara säga en sak: jag börjar 12.10 IMÅRN!! :D HAr bah två lektioner och sen tar det slut. Fett nice dag asså! :D :D

xoxo kaktus :*

Fixar onsdag

Jag kom hem för typ 1 timme och 30 min :). Blev så "sent" eftersom jag efter skolan drog till frissan så nu har jag klippt håret och fixat brynen^^. *glad chey* Känns bra nu när våren är typ här.
Sen tog en låång varm (läs=kokhet) dusch och åt, nu, snart blir det lite plugg....

Och det är bara 11 dagar kvar till påsklovet! :D Vad ska jag göra då? Jo, antagligen äta en massa mat och sen rutna bort i mitt rum.. nej, men... eller, jooo. Så blir det nog. Men vad ska man göra? ..


KRAMIS :*

Poor dude...




I will en upp like this...

xo Goodnight,  from Kaktus

The Kite Runner

Ny bok! Det var länge sen.
Japp, vi fick en ny bok i engleska idag! Och den heter "The Kite Runner" många har läste den, själv har jag inte det. Så det ska bli intressant. Och jag har hört att den är riktigt bra, så jag ska nog sätta igång snart. Eller imorgon eller så :P.



xoxo Kaktus :*

Tisssda

Hej hej!

Måndagen flög förbi fort. Den avslutades med ett ganska lungt och skönt gym pass med La ^^. Time to get fit and pretty, hihi. Nej, men det är dags att jobba lite extra känner jag.

Idag var ganska chill. Helt ok mat. Ingen italienska = slutade tidigare (!! :D) men, jag hade iaf hemspråk så jag och mnika drog och kolalde runt efter olika grejer i affärer. Är nämligen på jakt efter 3 saker ;p. Men jag har troligvis hittat 2 av dom, så det känns bra!
Efter hemspråken blev det donken, bah lite pommes till mig = DUKTIG FLICKA :P
Och nu är det tea-time och mat snart.

Känns bra detta. Åhh och snart är det högskoleprov, har total paniik, måste jag säga. Men, men får förbereda mig så blir det nog bra :)

kramis från Kaktus :*

The sun shining in my eyes while I'm driving the car.



Hellojsan!
Dagen började hyfsat tidigt. Fixade rumt i rummet. Vilket känndes och känns bra (Y).
Senare drog jag och pappa ut med bilen. Det var full rulle på vårat körställe. Bilar stog parkerade, folk kom, cyckar kom, barn gick. Med andra ord full rulle.
Det går bra. Kan gå bättre. Övning ger ju färdighet, som sagt. Då är det bara att öva vidare. Förhoppningsvis så kör jag inte över någon i framtiden (Y).

Jag ska äta nu så, ni får ha det bra!
xoxo Kaktus :*


Mango och vindruvor



Min skål är full med Mango och Vindruvor. Så gott^^. Ahh jag typ älskar båda dom frukterna! :D
xo och GodNatt från Kaktus

Driving in the dark



Hej.
Jag och pappa har kört runt idag. Det var ett tag sen, ja det var det. Men efter ett tag flöt det på. :) Vi, eller jo JAG har kört runt på 3an och starat i en minimini uppförsbacke och kört mina ca 30 km (går inte fortare där ajg kör, hehe).
Och jag tycker att det går framåt :) Nu blir det bara att fortsätta och sedan kanske vi kör på en väg med lite mer en en bil på ;).

Sen har jag även tvättat pappas 2 bilar :). Cash flow! xD Det är niice.

Kramis :*

This Means War

Den såg jag med min kära vän idag.
Inna dess var det en massa prat om allt mella himell och jord.



Gillar du spänning, rommantik och action? Jo, då rekomenderar jag denna film.
Jag såg den och jag tycker den verkligen var bra! Huvudkillarna var ett bra ögongodis för kvällen oxå ;).

Och på vägen hem hade jag ch josefine popcornKRIG! :D KUL KUL KUL!

xo Kaktus :*

Ett tag sedan.

hej på er.

Det var ett tag sedan. har inte haft tid eller ork, detta är orsaken till att ni har sätt samma inlägg längst upp på sidan.

Men, såhär har det vart då:
Hemspråken är faktiskt ganska chill. Läraren är helt ok. Polska affären äger! Pappa fixade biljetter till en kul sak :D. Haft saker å göra till skolan i veckan. Haft italienska prov idag, gick åt helvette rent ut sagt. eller slutet iaf. Var ingen god mat idag. Nöjde mig med 10 st macokr och ca 2 äpplen (eller mer). Drog iväg med La till en kompis, "bakade". Kollade grejer inför lov osv. Kul, Kul :). Tog typ fel buss hem. Drog till ica med pappa sen. Löste alla mina ilands problem, ang, tvål schampoo osv osv. Duschade länge och skönt. Ska plugga gärnet nu. Har 33 sidor och läsa och sedaan frågor att svara på och  måste plugga till läxförhör vi har imårn om alla dom där pejorativ och grejer.  Och tro mig det är mycket. MEN LET'S GOOOOOOO! xD
Sedan ska jag upp 6.30 imorgon. kul.

Och jag har köpt nya hårsnoddar! :D :D *glad jag är*
KRAM :*

Mycket denna måndag

Hej.
Vart fullrulle idag. Vaknade runt 7, drog till tåget och träffade min vänner runt 9. Vi skulle nämlign simma. Ingen var riktigt 100 på hur man skulle till badet så vi gick i grupp. Väl på simmningn gick det helt ok. Vi skulle rädda en docka från botten. kuuul
Sen drog jag amber och jonatan till donken :) trevligt trevligt. Därefter bev det tal på svenskan. Det gick bra :D. Och sist men INTE minst hade vi matte prov. (ursäkta språket men) Fan vad det sög! Gick skit... Men i slutet ritatde jag en liten Kaktus ;) hihi.



Och nu tar jag mina sista fruktbitar från min fruktsallad och ska snart ge mig av till gymmet och sen dans ^^

xoxo Kaktus

Språk-nörden slår till.

Visste ni att nutidens ord idiot inte alltid har betyt någon som är "dum" i huvudet?
Förut betydde idiotas= individer och senare förändrade det betydelse till någon som är mindre smart.
En sådan förändring heter en pejorativ utvidgning, vilket betyder att ett ord har fått en sämre betydelse med tiden.

Sånna saker tycker jag är intressanta ^^. Så jag kanske skriver lite olika språk kuriosor här^^.

Kram nu :*

Hata är ett starkt ord.

Japp.
Men det ordet har jag använt minst 10 gånger idag. Bland annat för att visa mina känslor för matte och (just nu) deklinationer, kasus och ord i: latin...
Jag hatar också att jag började må illa när jag åkte till dansen och lite när väl var där. Jag hatar att jag har latin prov imårn och att jag inte känner mig så säker på nåt riktigt. Jag hatar att jag ska upp 6.30 imårn. Jag hatar... att jag är trött.

Så, nu var det out of my system. Skönt.
Ska göra mig te. Ta isbitar. Ta en dusch. Plugga. Plugga. Plugga!

xo Kaktus



edite: Men en bra sak var att jag lckades göra dubbelpirruetter på dansen *FETT TOLT :D* och att jag typ nässstan nådde med tårna till huvudet. (liggades på mage). GODNATT PÅ ER!

Som en apa på circus

Hei.

Dagen började med ett tandläkarbesök hos tandregeleringen.. Och jag kände mig bokstavligen som en apa på circus. En apa man kan dra i kinderna, kolla i munnen, ta kort på och peta. Inte sådär jätte kul. Och jag fick inget svar ang. tandställning. Utan mina "vackra" bilder ska skickas till nån snubbe i Falun (som förresten är en pansionerad tanläkare) som ska säga hur det ligger till. Om jag får en "check" eller om jag nu får betala själv om jag vill ha den..

Men en bra sak var ju att jag inte behövde gå upp förrens klockan 9 idag :D :D missade latinet, men det gör inget xP. Vi diskuterade på engelskan och senare var det historia... booooooring, hehe. hade ingen spanska *SCORE!* så jag slutade runt 15^^ Fett skööön dag :D :D

0 mat hemma.. kockade upp något av konstiga resten, eller aa spghetti och korv, men ändå.. fick liiite utskällning eftersom vi skulle äta korven till middag idag. Men hur skulle jag veta? :o.. Aja, hittade utländska pengar. Fick mig att tänka på att resa. Jag VILL resa. Se London. Paris. USA. Australien. Och många fler.

Dags att plugga. Latinprov på fredag. Taggga!

xo Kaktus


min snowboard sko^^

Rullar igång

Allt har rullat igång nu. Skolan. Livet. Träningen. Tröttheten. Tankarna.
Allting som stannade för att lovet kom är igen nu när det är över.

Nya moment i skolan. Nya utmaningar. Nya platser i klassrummet. Både platsmässigt och placeringmässigt. Om nån förstår.

Hemspråken rullar på. Trevligt att träffa mina flickor igen. Många skratt delade.
Magen kurrar och jag fryser. Det blir mat + te om någon stund.


bild från när jag åkte skidor i sälen^^

xo Kaktus

Min vinter solnedgång


Denna vackra solnedgång syntes från sittliften när vi åkte vårt sista åk upp för dagen.

Annars har vi det bra och nice :)
Hoppas alt är bra med er
xo Kaktus :*

Trysil för en dag och blåmärken för minst en vecka

Idag drog jag iväg till Trysil där Le och Monika håller hus denna vecka. :) Vi hade det mysigt och trevligt. Slutade med att vi typ sjöng i liften och på vägen hem. Haha.
Jag startade dagen runt 7  och var på väg hem ca 10 timmar senare. Jag kollade på mitt SkiStar-konto och där stog det att jag idag hade åkt runt ca 5 900 (fallhöjds)m, ca 1 000 (allhöjds)m mindre än under mina 3 dagar här i Sälen...

 Och jag har nog slagit till mig några bra fina blåmärken till.. :p hehe.

Hoppas ni har det bra
xoxo Kaktus :*

Awesome hair^^

edit: good point La ;)

Set fire to your life



I think I captuerd the moment, don't you?^^

xoxo Kaktus

RSS 2.0