Spotify känner mig så väl

 
 

Friends

Har bindgeat friends de senaste dagarna. Jag vill ha vänner som dom som hänger varje dag och hr kul och älskar varandra .. ha roomemates. Det vill jag. Och jag vill bo i på typ Hawaii och surfa, bo i min bikini och äta kokosnötter och mangos varje dag ! 
Inte för att det ena har något med det andra att göra men vill det ändå hehe. 
 
Ciao

Bilderrrrrrr

 

 
 
 
 

Torsdagshelg

Idag är det torsdag, min helg. Jag jobbar igenom hela helgen så jag får njuta av torsdagarnas ledighet (som ändå inträffar ytterst sällan :p)

Jag har inte gjort någonting ! och det känns underbart. Min prins har hållit mig sällskap sedan igår, åhh vad jag har saknat honom! Har dock liiite dåligt samvete att jag inte har hjälp till me städnig hemma idag men det fixar jag sen ;) imorgon står morgon kaffe på starbucks på schemat innan jobb med min jobbkompis, det har liksom blivit utav en tradition på fredaagarna :D stört mysigt. Sedan blir det ännu mer mys med fika med tjejerna jag inte har sett en studnten typ O_O sen är det jobb som väntar hela helgen... Kommer få typ panikångest av att jobba på lördagar. skjut mig nu. 
 
.tumblr_mjys7lHoVa1rq0wa7o1_500.jpg (500×336)
 
 

ciao

Tja

Ni vet den där känslan då allt suger och man känner sig helt värdelös?
Aa precis, den den har jag två-te ggr i veckan kanske. Det är alltid lika kul när jag lyckas förstöra för mig själv för att jag typ stänger av hjärnan och är helt korkad.. Det roliga är att jag är så glad över något som jag ska göra på tex. min lediga dag, typ planerat alltid och så sen en lyckas jag trassla in mig i ett piss pass på jobbet som börjar tidigt och slutar sent aka HEEEELA min lediga dag. Men hallå ledigt kan man ju ha när man är gammal och grå ;)
Men borde nog börja ta hand om mig själv lite mer, lite mer sömn, lite sknhetskurer, lite mys bara för mig. Det gäller bara att hitta tiden hehe.

Kaktus out

RSS 2.0